INTERLAMP

Naš uspjeh i povijest tvrtke.

Dekorativna unutarnja i vanjska rasvjeta.

Sve o nama

Nakon dugo vremena otvorili smo i svoj izložbeni prostor, na adresi Savska cesta 159, Zagreb, gdje Vam stojimo na raspolaganju za bilo kakav savjet vezan uz projektiranje i samu finalnu izvedbu za Vaš prostor.

Tvrtka Interlamp – Zagreb aktivna je u prodaji rasvjetnih tijela, projektiranju, idejnim rješenjima, izvođenju elektroinstalacija i opremanju interijera i eksterijera od 2002 godine.

Do sada smo se susreli s raznim tipovima interijera i eksterijera kao što su hoteli, banke, bolnice, industrijski pogoni, poslovni i stambeni prostori, rustikalni objekti, itd.

Naša ideja je uvijek pristupiti svakom projektu individualno i u potpunosti, od samog projektiranja i prvotne ideje investitora do instaliranja.

Ideja je pokazati raznolikost naše ponude koja seže od dizajnerskih rasvjetnih tijela pa sve do povoljnijih rješenja. U ponudi osim rasvjetnih tijela za Vaš interijer ili eksterijer imamo izvore svjetlosti, te program prekidača i utičnica.

Osim navedenih djelatnosti, naša tvrtka 2008. godine proširuje djelatnost na prodaju i instalaciju DDD opreme, te opremu za zaštitu prometnica od naleta vozila na divljač.

Jedan od naših dobavljača je Slamp.